Tags

, , , , ,

Zoek je nog een leuke agenda voor volgend jaar? Denk dan eens aan de Jugendstil of Art Deco agenda van uitgeverij Bekking & Blitz. Dit jaar zijn de agenda’s voor het eerst samengesteld uit boekbanden en gelegenheidsgrafiek uit onze eigen collectie. En daar zijn we best trots op!

Deze actie is gesloten. Hartelijk dank aan alle deelnemers aan onze verloting. Bekijk hier de uitslag…

Jugendstil agenda 2014Rob Aardse
De Jugendstil en Art Deco agenda’s werden de afgelopen 10 jaar samengesteld door collega-verzamelaar Rob Aardse. Jarenlang heeft Rob zich onvermoeibaar ingezet voor zijn grote passie: art deco en jugendstil op papier. Daarbij ging het met name om boekbanden en -omslagen, maar ook om programmaboekjes, bladmuziek, aankondigingen, uitnodigingen en zelfs platenhoezen. Door middel van de door hem samengestelde agenda’s heeft Rob de afgelopen jaren velen laten meegenieten van heel veel fraaie en nostalgische items uit zijn collectie. Het voelt dan ook als een grote eer om het stokje van hem te mogen overnemen.

Art Deco agenda 2014Win een gratis agenda!
Ook dit jaar bevatten de agenda’s weer 52 afbeeldingen (voor iedere week één) van bijzondere boekbanden en gelegenheidsgrafiek in art nouveau of art deco stijl.
Anno1900 verloot 5 exemplaren (winkelprijs € 12,99) onder de vaste bezoekers van onze site. Wil je voor een agenda in aanmerking komen, stuur dan even een berichtje via het contactformulier met je contactgegevens en welke agenda je wilt winnen (jugendstil of art deco). Over twee weken maken we de uitslag bekend op deze pagina en doen we de agenda’s op de post.